Merlot Vin Bio Terra Natura Romania 0.375 L

Merlot Vin Bio Terra Natura Romania 0.375 L

Cod Produs: EF037
Disponibilitate:
Pret: Lei: 13.80
Descriere

Merlot Vin Rosu Bio Terra Natura Romania 0.375 L, loc. Jamu Mare, jud Timis. Merlot, vin ales, vin delicat, vin cu fructuozitate. Vinul este mai moale, cu intensitate colorată și cu aciditate ceva mai scăzută decât Cabernet Sauvignon. Culoarea este de un roșu intens spre rubiniu, ușor transparent. În nas se simt, pe rând: gem proaspăt de căpșuni, piper, nițel alcool, vanilie, prune uscate și fructe de pădure, din care se remarcă afinele coapte. În gură, atacul este dulceag-acrișor, însă imediat aciditatea preia controlul dându-i vinului prospețime.

Terra Natura este o companie romaneasca, infiintata de doi frati elvetieni, Luca si Paco alaturi de tatal lor, in comuna Jamu Mare, judetul Timis.

"În 2011, împinși de un mare entuziasm și preconizând un an viticol optim, dar cu întârziere față de programul inițial, am construit crama noastră, amplasată în centrul fermei și am vinificat, neavând cunoștințele necesare în domeniu, prima recoltă care s-a dovedit a fi excelentă din punct de vedere al calității. 
 
Crama s-a construit în stil modern deoarece am ales varianta de a avea o garanție totală asupra calității, din punct de vedere sanitar, a mediului de lucru, care se va reflecta în mod pozitiv în obținerea produsului finit și învechirea lui. 
 
Atât utilajele necesare vinificației cât și rezervoarele sunt noi, de ultimă generatie, din oțel inox alimentar, certificate de origine italiană și UE. Toate instalațiile rezervoarelor sunt automatizate și gestionate electronic. Capaciatatea totală a instalațiilor depășește 2200 Hl, fiind suficiente in primă fază pentru a acoperi jumătate din producția plantației. Din acest considerent s-a prevăzut în următorii ani o marire a capacității de producție. 
 
Suntem mandri de faptul că este unica cramă modernă pe o rază de cca. 60 km iar producția de vin certificat biologic este printre primele pe piața autohtonă."
Etichete:
Etichete: bio, vin

Produse asemanatoare