MIERE Sortimente

Sorteaza dupa:
Arata:
Arata: Lista Tabel
 • Miere Cruda de BRAD Produs Romanesc 400 gr
  Cine este indragostit de muntii Romaniei? Un ceai indulcit cu miere cruda de brad ne va transpune intre muntii superbi ai Romaniei! Mierea crudă de brad este direct din stup si nu trece prin procesul de pasteurizare.  Ea se stoarce din fagure exclusiv prin mijloace mecanice, la rece. Mie..
  Lei: 37.50
 • Miere cruda de Flori de MUNTE din Banat Romania 400 gr
  Miere cruda raw de Flori de MUNTE din Banat Romania 400 gr. Miere cruda din zona montana. Mierea cruda este singura autentica, bogata in enzime si vitamine pentru ca nu trece prin procesul de pasteurizare. Ea se stoarce din fagure exclusiv prin mijloace mecanice, la rece. Mierea crudă păstreaza i..
  Lei: 28.60
 • Miere cruda de Zmeura din Banat 400 gr
  Miere cruda raw de zmeura din Banat Romania 400 gr. Mierea de zmeura este savuroasa si deosebit de bogata in nutrienti! Mierea cruda este singura autentica, bogata in enzime si vitamine pentru ca nu trece prin procesul de pasteurizare. Ea se stoarce din fagure exclusiv prin mijloace mecanice, la ..
  Lei: 35.90
 • Miere de MANA Cruda 400 gr
  (Stoc EPUIZAT Temporar) Mierea de mană cruda este una speciala pentru ca este un produs nu din nectarul florilor, ci de pe frunzele, ramurile și tulpinile copacilor de pădure (brad, pin, molid, stejar sau arțar). Conține de 20 de ori mai multe vitamine și săruri minerale decât mierea culeasă din ..
  Lei: 39.50
 • Miere de SALCAM Cruda din Banat Romania 400 gr
  Mierea crudă nu trece prin procesul de pasteurizare si astfel ramane deosebit de bogata in enzime, vitamine si minerale. Ea se stoarce din fagure exclusiv prin mijloace mecanice, la rece. Mierea crudă păstreaza intacte enzimele și vitaminele, fiind astfel mai eficientă în aplicațiile terapeutice...
  Lei: 28.60
 • Miere Poliflora cruda RAW din Banat Romania 400 gr
  Miere Poliflora cruda RAW din Banat Romania 400 gr. Mierea cruda nu este pasteurizata, nu este tratata termic si de aceea are foarte multe enzime si proprietati nutritive valoroase. Mierea poliflora este obtinuta de albine din nectarul florilor mai multor tipuri de flori. Mierea poliflora este co..
  Lei: 19.00
 • Miere Poliflora Produs Romanesc 400 gr
  Mierea poliflora este obtinuta de albine din nectarul florilor mai multor tipuri de flori. Mierea este Bio, produs romanesc. Mierea poliflora este utilizata din cele mai vechi timpuri in tratarea a numeroasa boli si afectiuni. In compozitia sa intra vitamine din complexul B si C, enzime, acizi or..
  Lei: 11.00
 • Miere BIO din muntii Tirol Austria 190 gr
  (Stoc EPUIZAT Temporar) Miere de munte specialitate BIO ce provine din Muntii Tirol, Austria. Ingrediente: miere de munte bio/ecologică. Mierea naturală se poate zaharisi, ea se poate lichefia printr-o baie de apă caldă. Conținut: e190g Păstrare: într-un loc uscat și ferit de căldură...
  Lei: 31.00
 • Miere cruda de Flori de Tei din Banat Romania 400gr
  Miere cruda, netratata termic (raw) din flori de tei din zona Banat Romania. Mierea de flori de tei din România este exportată în toată Europa de Vest, fiind foarte apreciata. Mierea de tei are proprietăţi anti-microbiale şi anti-inflamatorii. Este utilizată în tratarea crampelor şi a bolilor ren..
  Lei: 22.90