Sirop BIO de ARTAR, TAPIOCA, OREZ & AGAVE

Sorteaza dupa:
Arata:
Arata: Lista Tabel
 • Indulcitor 100% MERE BIO fara zahar adaugat 250ml
  (Stoc EPUIZAT Temporar) Orice desert poate fi inducit cu sos de mere bio. Consistenta acestuia este ca a mierii dar cu mult mai putine calorii. Gustul este delicios iar beneficiile pentru sanatate sunt deosebite, caci fiind bio si 100% natural, sucul de mere pastreaza proprietatile nutritive ale ..
  Lei: 18.70
 • Indulcitor 100% MERE BIO fara zahar adaugat 250ml OneNature
  Îndulcitorul din mere este preferat în țările occidentale și înlocuiește cu succes zahărul sau orice alt îndulcitor. Are un gust delicios și o aromă delicată. Producător: EgeSun GmbH, Germania. Mămicile pot îndulci deserturile copiilor. Sportivii își înlocuiesc fructele din shake-uri. Orice d..
  Lei: 13.20
 • Sirop BIO cu GHIMBIR 30% si LAMAIE 22% 250ml
  (Stoc EPUIZAT Temporar) Sirop BIO cu GHIMBIR 30% si LAMAIE 22% 250ml. Ideal pentru ceai, limonada, suc. Ingrediente: trestie de zahăr BIO, suc de ghimbir BIO 30% (ghimbir BIO 95%, apă de izvor, suc de lămâie BIO), suc de lămâie BIO 22%. BIO = din culturi certificate ecologic. ..
  Lei: 17.50
 • Sirop bio de Artar clasa A 330gr
  Siropul de artar clasa A este un indulcitor natural, bogat in minerale, ideal pentru ceai, cafea, shake-uri proteice, prajituri fara coacere, limonada, gingerada  sau sucuri de fructe. Copacul arțar extrage din pământ vitamine și minerale esențiale pe care le concentrează în seva sa din care..
  Lei: 47.30
 • Sirop de AGAVE Bio (originar din Mexic) 220 gr
  Sirop de agave BIO original (din Mexic), pret pentru 220 G. Siropul de agave este un indulcitor natural (este alcatuit 66-71% din fructoza). Se obtine din sucul plantei de agave, originara din Mexic. La culoare si consistenta seamana cu mierea, dar este mai dulce. Este mai dulce si decat zaharul,..
  Lei: 12.10
 • Sirop de AGAVE Bio (originar din Mexic) 650 gr
  Sirop de agave BIO original (din Mexic), pret pentru 650 G / 500 ML. Siropul de agave este un indulcitor natural (este alcatuit 66-71% din fructoza). Se obtine din sucul plantei de agave, originara din Mexic. La culoare si consistenta seamana cu mierea, dar este mai dulce. Este mai dulce si decat..
  Lei: 33.90
 • Sirop de manioc (tapioca) BIO 365 gr
  Sirop de manioc (tapioca) BIO. 100% sirop de manioc din culturi certificate ecologic. Pret pentru 365 gr. Cu o dulceata si un gust neutru, acest sirop se folosește ca îndulcitor natural, pentru a înlocui zahărul din alimentație sau ca alternativă pentru miere, sirop de arțar, sirop/pulbere de ste..
  Lei: 14.40
 • Sirop de Orez Bio 370gr
  Sirop de orez BIO, pret pentru cutie cu capac sigilabil 370 gr. Siropul de orez menajeaza pancreasul caci nu are o putere de indulcire mai slaba decat acesta si nu ridica glicemia prea mult. Este recomandat si pentru copii. Un indulcitor natural, alternativa a zaharului. Siropul de orez nu ..
  Lei: 15.50